Beach & Body Beurs 2018

Op 4, 5 en 6 februari 2018 laten ruim 50 merken weer de nieuwe collecties 2018/2019 zien tijdens de Beach & Body Beurs in het Fashion Dôme Almere. 
 
Tijdens het event treft u met name merken uit het midden-hoog segment. De meest prachtige lingerie, nachtmode en bad- & beachwear voor het seizoen 2018/2019 kunt u hier zien en bestellen. Gelijktijdig wordt hier ook de Bodyfashionbeurs georganiseerd, kortom een bezoek aan Fashion Dôme Almere is meer dan de moeite waard, wij zien u graag!                      

FASHION DOME
Het Fashion Dome is hét centrale inkoop-, oriëntatie- en handelscentrum voor lingerie, ondermode, nachtmode, homewear, jeans, bad- en strandmode evenals beenmode.
Het Fashion Dome is gevestigd in Almere aan de Veluwezoom 5. Alle showroomhouders verwelkomen hun klanten op een gastvrije manier tijdens het event.
 
GRATIS TOEGANG
Beach & Body Beurs is gratis toegankelijk voor winkeliers uit het vak.
 
GRATIS PARKEREN
Het Fashion Dome biedt een ruime parkeergelegenheid waar u gratis kan parkeren. Een overnachting is eventueel ook mogelijk in het nabij gelegen van der Valk Hotel.

OOK VOOR PERMANENTE SHOWROOMS!
Wij bieden ook de mogelijkheid om het hele jaar een showroom in te richten! 7 Dagen per week kunt u dan uw klanten gastvrij ontvangen centraal in Nederland. 

DEELNEMEN AAN BEACH & BODY BEURS OF MEER INFORMATIE? 

Wilt u deelnemen of meer informatie? Neem dan met ons contact op!
Beach & Body Beurs • Tel: +31 (0)36 3030321

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *