Nieuw management Fashion Dome Almere

Jurgen Pietersen en

“Van Fashion Dome naar Retail Dome”

Fashion Dome heeft Bas de Bruin en Jurgen Pietersen aangesteld als de
Centre Managers van Fashion Dome in Almere. Fashion Dome, het business to business fashion center van Nederland met showrooms van o.a. Tom Tailor, Michael Kors, Beach Life en Cecil, wil met de komst van Bas en Jurgen gaan inspelen op de veranderende retailmarkt.
Fashion Dome biedt de unieke mogelijkheid om showroomfunctie te combineren met ondersteunende functies en gezamenlijke inkoopmomenten.

Centre Managers
Bas en Jurgen zijn al jaren actief binnen de Retail. Zo zijn de heren medeorganisator van de B2B Beurs &Trendz, een vakbeurs voor de zelfstandige Retail op het gebied van onder andere woonaccessoires, gifts en modeaccessoires. Daarnaast organiseren Bas en Jurgen met Out of the Box 2017 een nieuw event voor de juweliers, fashionstore en conceptstores. Binnen Fashion Dome zijn Bas en Jurgen verantwoordelijk voor het dagelijks Commercieel & Operationeel Management.

Van Fashion Dome naar Retail Dome
“Fahion Dome” moet vanaf nu plaats bieden aan allerlei merken die actief zijn binnen de zelfstandige Retail. Jurgen Pietersen: “Door de branchevervaging zie je dat er verschillende productgroepen en segmenten in 1 winkel (mode/ sieraden/ woonaccessoires/ gifts/ wenskaarten) liggen. In de (toekomstige) Retail Dome kunnen al deze partijen naast elkaar een showroom bezetten, want wij zijn van mening dat deze differentiatie zorgt voor een versterkende werking”.

Meer dan een showroom
Bas de Bruin: “Retail Dome is straks de plek waar je een showroom moet hebben maar waar je ook in alle rust kunt werken. Door onder andere de centrale ligging, ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur, full-service receptie en scherpe prijsstelling is Retail Dome een ideale partner om al uw klanten te bedienen”.

Inloopdagen
Retail Dome opent de deuren voor potentiele huurders en geïnteresseerden . Iedere maandag en dinsdag bent u van harte welkom om zonder afspraak binnen te lopen voor een kop koffie en een rondleiding. Op andere dagen is dit op afspraak mogelijk.

Informatie (noot voor redactie):
Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met:

Bas de Bruin:
E-mail: bas.debruin@fashiondome.eu
Mobiel: 06 11 72 64 59

Jurgen Pietersen:
E-mail: jurgen.pietersen@fashiondome.eu
Mobiel: 06 13 66 58 51

Joost SchutNieuw management Fashion Dome Almere