Testimonial: Osé Fashion

foto ose fashionSinds 2 jaar is Osé Fashion bezig in de branche en nu al heeft het bedrijf van Kai Kolder en Angelique Jansen een indrukwekkend merkenportfolio opgebouwd, met daarin grote namen als: Ralph Lauren, Guess en Marc O’Polo, maar ook de opkomende merken Bread & Boxers (basic ondermode voor dames en heren) en Key Cy (comfy ‘glamwear’ voor dames en kinderen). “Onze merken hanteren stuk voor stuk dezelfde filosofie als wij, een filosofie waarin samenwerken, meedenken, enthousiasme, service en vertrouwen  centraal staan. Dat zoeken we ook in een merk; we krijgen wekelijks vele aanvragen binnen van nieuwe en onbekende merken maar we gaan echt alleen in zee met die merken die goed bij ons passen”, aldus Kai.

Kai Kolder is geen onbekende in de branche, hij werkte onder meer voor een bekend Nederlands lingeriemerk. Samen met Angelique Jansen kijkt hij terug naar het begin van hun onderneming. “We zijn in april 2012 begonnen met Osé Fashion. We hebben een aantal jaar meerdere winkels gehad, niet specifiek in de lingerie maar we hebben ook wel badmode verkocht. Hierdoor kwamen we steeds meer zaken tegen bij agenten en distributeurs waarvan we dachten: dat moet anders, beter kunnen.” Angelique voegt toe: “Ik ben zelf ook een tijdje agent geweest voor Marlboro Classics, een merk dat we destijds ook in de winkel hadden. Stiekem was dat toch wel heel erg leuk, zo leuk dat ik thuis tegen Kai zei: laten wij dat ook gaan doen.” Osé Fashion was geboren. Een aparte naam. Kai legt uit: “We hebben lang nagedacht over een goede naam voor ons bedrijf, een naam die ook nog goed bij ons past. Osé betekent ‘gedurfd’ in het Frans en dat vonden we wel wat: in deze tijd moet je toch durven, wil je iets bereiken.”

Fashion Dôme

Meedenken met de klant is essentieel voor Osé en dat doet het bedrijf ook met haar aanwezigheid op beurzen. “We staan in Antwerpen op LingeriePRO, bij De Modefabriek, op Bread & Butter in Berlijn en tot voor kort hadden we een showroom in Amersfoort. Tot een tijdje terug, zijn ze verhuisd naar een veel grotere showroom in Fashion Dôme in Almere. Voor ons biedt dit centrum echt een toegevoegde waarde vanwege de vele kledingmerken die daar ook zitten en het feit dat de ondermode van onze merken ook vaak in kledingwinkels wordt verkocht. Bovendien hebben we in Almere de ruimte om elk van onze merken samen met zijn verhaal te presenteren. Het professioneel showen van de collectie geeft de klant de beleving van hoe het merk gepresenteerd kan worden. Uiteindelijk is onze showroom toch ook een visitekaartje: we kunnen in winkels eveneens een hele hoek bouwen voor een merk, om maar eens iets te noemen. Daarin meedenken, ook dat is onze service.” Beurzen zijn belangrijk voor Osé Fashion, maar daar blijft het niet bij, verduidelijkt Kai. “We verwachten veel van de ruimte in Almere in combinatie met de fairs, maar wij zitten ook gewoon veel op de weg. We besteden bewust veel aandacht aan aftersales, je moet nabellen en vragen hoe het gaat. Zeker in de huidige tijd is service essentieel.”

Voor aanvullende informatie:

Osé Fashion
Tel. +31 (0)6 53 50 33 62
www.osemode.nl