Testimonial: Blue-Bottle Agencies

 Blue-Bottle Agencies vestigt zich in Fashion Dôme!

Blue-Bottle Agencies is een modeagentuur in jeans en vrije tijdskleding en is in 2013 opgericht door Mike Boots. Blue-Bottle Agencies opereert in het midden/hoog segment en voert de merken Cross Jeans uit Duitsland en JQ Jeans uit Italië voor de Nederlandse markt.

Door zijn jarenlange ervaring bij verschillende jeansmerken en zijn kennis van de markt weet Mike als geen ander waar momenteel de behoeftes en wensen liggen van de hedendaagse detaillist. Maatwerk en service staan dan ook hoog in het vaandel.

Cross Jeans is één van de grootste jeansproducten van Europa en heeft haar hoofdkantoor en logistiek centrum in Berlijn. Cross Jeans ontwikkelt en produceert een uitgebreide jeans collectie voor zowel Dames als Heren en is actief in het midden segment. Cross Jeans staat al jarenlang bekend om hun zeer goede pasvormen en uitstekende kwaliteiten. Daarnaast is er een enorm NOS programma in veelal vier lengtematen met 48-uurs levering. Cross Jeans heeft reeds bewezen een betrouwbare handelspartner te zijn en is sterk service gericht. Er zijn goede marges voor de retailer.

JQ jeans is een premium jeansmerk uit Italië voor een volwassener doelgroep en is één van de weinige jeansmerken die compleet geproduceerd worden in Italië. Door de jarenlange ervaring als producent van dames jeans en door het gebruik van zeer geavanceerde snijtechnieken zijn zij sterk gespecialiseerd in super-vrouwelijke fits. De doelgroep voor dit merk bestaat uit vrouwen die zijn opgegroeid met “sexy en stoere” jeans, maar zich inmiddels niet meer prettig voelen in een broek met een (te) lage taille of een (te) extreme wassing. De JQ vrouw voelt zich nog steeds sexy in jeans en weet vakmanschap te waarderen. JQ Jeans is actief in het midden/hoog segment en biedt een uitstekende marge voor de detaillist.

De showroom van Blue-Bottle Agencies is gevestigd in Fashion Dome op de Denimfloor te Almere en bereikbaar onder
nummer 06-54 69 82 97 en/of info@blue-bottle.nl 

www.crossjeans.com 

www.jqjeans.com